Adrenalin

USLUGE KOJE NUDIMO:

• RIBOLOV Površina velikog jezera je 1 hektar, dubina od 2 do 4 metara i poseduje 12 uređenih mesta za pecanje sa svojim posebnim molom od dasaka. Uz svako mesto je postavljena kada za ribe, sredstvo za dezinfekciju i džak za merenje ribe. Korišćenje opreme je besplatno, ali i obavezno. U velikom jezeru je trenutno poribljeno više od 3 tone ribe, najviše šarana i amura, ali su prisutne i ribe grabljivice u vidu smuđa, crnog pastrmskog grgeča, a u manjoj meri i štuka. Dno jezera je relativno čisto pa se pecaroški pribor ne kači za dno, jedino je mesto broj 8. izuzetak, gde je jedan deo, koji se jasno može odrediti, zahtevniji. Obala jezera je većim delom okruženo trskom, što doprinosi jedinstvenom ambijentu jezera. Na više mesta ima nadstrešnica od trske koje pružaju ugodnu senku, odnosno više izgrađenih, pokrivenih terasa koje omogućuju nesmetano pecanje tokom kišnih ili veoma jakih sunčanih dana. Površina jezera je osvetljena, te je pored dnevnog pecanja izuzetno popularan i noćni ribolov. Pored rekreativnog ribolova,mesečno u više navrata, organizujemo takmičenje u ribolovu. Preduzećima, civilnim organizacijama, odnosno fizičkim licima možemo da obezbedimo lokaciju za organizovanje takmičenja u pecanju.

• PEJNTBOL Pejntbol je jedna od naših popularnih usluga koja se najviše koristi od strane gostiju raznog reneracijskog doba. Teren za održavanje „borbi” je veličine od 7000 m2, a može se proširiti sve do 10000 m2. Na terenu su postavljene razne prepreke, mobilne instalacije, automobilske gume, nasipi, jendeci za pucanje, palete i automobilske školjke. Teren je okružen bezbedonosnom mrežom, iza koje igrači koji su ispali ili oni koji žele samo da posmatraju, mogu da prate dešavanja unutar terena. Obezbeđujemo najbolju opremu, najmodernije tipove naoružanja. Naše oružje – koji su marke TIPPMANN FT-50 – je pouzdano i otporno na habanje. Radi na principu kompresovanog vazduha i sa projektilima raznih boja, kalibra 0.50 milimetara. Na licu mesta igračima obezbeđujemo punu opemu, pod kojom se podrazumeva marker (oružje), bocu, streljivo, odeća, zaštitna maska i po potrebi prsluk. Radi pravilnog korišćenja opreme, pre početka igre, održava se kratko predavanje o pravilnom korišćenju opreme i bezbednoj igri, te se može reći da neko prethodno znanje ili obučenost potencijalnih igrača nije potrebna. Bezbednost stavljamo na prvo mesto! Zbog toga je od izuzetne važnosti da učesnici razumeju i da se pridržavaju pravila igra, naročito onih koji su vezani za bezbednost!

• ADRENALIN BBQ&GRILL – Restoran brze hrane Tokom godina pojavila se sve veća potreba za ovom vrstom usluge, na mestu gde priroda i blizina jezera omogućuju opuštajuću i prijatnu atmosferu. Ljubiteljima jednostavnih, ali ukusno i pažljivo pripremljenih/serviranih jela ova usluga može biti dobar izbor. Na jelovniku se mogu naći jela koja ne zahtevaju dugo vreme pripreme, kao što su jela sa ražnja, burgeri, kao i jela dimljena i pripremljena na jedinstveni način u posebnim BBQ posudama. Po potrebi, pripremljena jela dostavmo i na datoj adresi. Naravno, gostima koji žele da uživaju u jedinstvenom okruženju jezera tokom obroka, omogućeno je korišćenje više pokrivenih terasa, a postoji mogućnost i za održavanje piknika na zelenim površinama. U slučaju hladnog vremena postoji mogućnost za degustiranje vrućeg vina, čaja u zatvorenom, grejanom delu bifea, koji može biti i odličan prostor za organizovanje manjih proslava. Posetite nas, odaberite nešto iz naše bogate ponude, uživajte u okruženju i druženju sa članovima vaše porodice i prijatelja!

• ORGANIZOVANJE RAZNIH PROGRAMA, DOGAĐAJA, ODNOSNO IZDVANJE U ZAKUP POVRŠINE JEZERA U POTPUNOSTI ILI POJEDINIH DELOVA Jezero Adrenalin može biti idealno mesto za organizovanje muzičkih događaja, za devojačko ili momačko veče, krštenja, proslave krizmanja i prve pričesti, svadbe, sastanaka generacija ili proslava mature, rođendana i organizovanja događaja za izgradnju timskog duha. Po potrebi mogu se oganizovati i događaji, svečanosti drugog karaktera naspram gore navedenog, sve u skladu sa idejama naših potencijalnih gostiju. Trenutno možemo da preporučimo 4 terase (paviljona) za prijem naših gostiju, sa sledećim kapacitetom: -16 osoba -36 osoba -64 osoba -104 osobe Dve terase iz ponude (za 36 i 104 osobe) su opremljene sa ciradom koja se u sučaju lošeg vremene može spustiti i na taj način zatvoriti paviljon, koji štiti goste od vetra i padavina. Za one koji prednost daju zelenim površinama i boravku u prirodi obezbeđeno je dovoljno mesta za nesmetano uživanje. Za potrebe dečijih rođendana ili dečijih programa u ponudi nam je zip lajn (spust na čeličnom užetu) od 30 metara, fudbalski teren odnosno dobro opremljeno dečije igralište sa više modula. Za potrebe dece možemo obezbediti i veći tobogan na naduvavanje veličine 9*8*7 m i jedan manji zamak od 6*4*2,5m, koji je u našem posedu. Pored toga, za decu smo obezbedili bezbednu zelenu površinu za slobodno kretanje, skakanje, trčanje, igre sa loptom. U slučaju većeg broja gostiju, na istom području, mogu se postaviti šatori za održavanje događaja sa kapacitetom i do nekoliko stotina gostiju, koji se mogu koristiti i za održavanje timskih igara. Prilikom programa za stvaranje timskog duha, na poseban zahtev, postoji mogućnost organizovanja i drugih aktivnosti za zabavljanje naših gostiju. Bilo da je reč o tradicionalnom svinjokolju, streličarstvu, izrade ručnih radova (farbanje kamena, stakla, savijanje papira, tkanje, kovanje…) veslanju, voženju čamca, gađanja sa praćkom, bacanja čizme, potkovica ili nekih drugih zanimljivih i uzbudljivih igara od kojih se može napraviti ekipno takmičenje u okviru događaja za formiranje timskog duha.

• SPREMANJE ROŠTILJA – GRILOVANJE – KUVANJE U KOTLIĆU Na teritoriji jezera je izgrađeno više lokacija za loženje vatre na otvorenom, koje je pogodno za kuvanje ili spremanje roštilja. Kvalitetno okruženje vam omogućuje da isprobate sebe u spremanju gastronomskih užitaka. Bilo da je reč o uigranoj ekipi, starim poznanicima ili druženju kolega iz kolektiva radi stvaranja timskog duha, roštiljanje, grilovanje, kuvanje u prirodi je uvek pozitivan doživljaj za pripadnike svih generacija. Ovako provedeno vreme pomaže pri opuštanju od svakodnevnog stresa, puni baterije i stvara uspomene koje se dugo prepričavaju. Po potrebi, našim gostima na licu mesta obezbeđujemo nogare za kotlić.

• KAMPOVANJE U ograđenom delu jezera omogućeno je kampovanje, uz prethodnu najavu, radi obezbeđivanja terena. Pored ribolovaca, kampovanje je omogućeno i za one koji žele da naprave izlet, beg od gradske vreve, za porodice, veća ili manja društva prijatelja. Svetlucanje zvezda u vodama jezera, lepa priroda može pružiti nezaboravne momente i drage uspomene. Kvalitetno i kulturno sagrađeni mokri čvor sa mogućnošću za tuširanje toplom vodom, ložišta za kuvanje ili samo za sedenje pored vatre u tišini ili uz muziku, su u službi što komfornijeg boravka naših gostiju.

• VOŽNJA SA ČAMCEM NA TISI Ukoliko neko želi da provede svoje vreme na vodi mi i za to nudimo rešenje. Po zahtevu gostiju organizujemo kraće ili duže izlete na Tisi. Na raspolaganju je naš čamac od 40 konja sa mestom za 6+1 osoba. Prilikom boravka na vodi izletnike upoznajemo sa svim lepotama reke i priobalja, omogućeno je i kupanje/skakanje iz čamca. Za one smelije u ponudi imamo i mogućnost vuču na vodi sa gumom, što će garantovano biti jedan doživljaj za ceo život.

Kontakt:
• Jezero Adrenalin tó – Paintball Ada
+381 63 8039637
• ADRENALIN BBQ&GRILL – restoran brze hrane
+381 63 1227487
• Adresa: Molski put 3. 24430 Ada
jezeroadrenalinada@gmail.com
• instagram/facebook @jezeroadrenalinada