Bazenski kompleks

Okružuje lepo sređen park sa šetalištama, klupama, stolovima i sportskim terenima. Najmlađe čeka dečje igralište, a ljubitelje sporta raznovrsni sportski tereni za fudbal, rukomet, tenis i trim staza.

OLIMPIJSKI BAZEN

Olimpijski bazen (50m x 25m), postepeno se probubljana do dubine od 200 cm gde se na najdubljem delu bazena nalaze skakaonice. Olimpijski bazen pored plivanja pruža veoma povoljne usluge za organizovanje takmičenja u plivanju, vaterpolu, tako da su se upravo tu održavaju mnoga međunarodna takmičenja. Takođe velike tribine kao i ležaljke, stolovi i stolice omogućavaju nesmetano opuštanje i uživanje za svakog posetioca.

BAZEN ZA NEPLIVAČE

Bazena za neplivače (25m x 12,5m), sa dubinom od 120 cm. Nekada popularan „penzionerski“ bazen, promenuo je taj naziv i svrhu postavljanjem tri tobogana „Kamikaze“, danas veoma popularan za sve smele goste naseg kompleksa, pruža aktivni i zanimljiv doživljaj

BAZEN SA BALONOM

Ovim putem Vas obaveštavamo, da je na penzionerski bazen postavljen balon, i taj bazen se može koristiti tokom cele godine. U bazenu je termalna voda od 32 stepena.

Penzionerski bazen možete koristiti svakog dana ujutro od 9 uveče do 19:30 časova. 

 

DEČIJI BAZEN

Dečiji bazen (25m x 12,5m) postepeno se produbljava sa prosečnom dubinom od 100cm. Na dečijem bazenu se nalazi tobogan za najmlađe gde svaki mališan uživa u radostima kupanja i brčkanja. Prirodna hladovina oko bazena i park predstavljaju prednost našeg kompleksa.

PARK

Adica poseban akcenat stavlja na okolinu bazena, što potvrđuju čisti trotoari, cvećem uređene bašte, travnate površine u hladovini, fontana sa egzotičnim biljkama, postavljeni stolovi i klupe, izlaženo, primljeno kamenje iz čitavog sveta i na kraju, ništa manje značajni veliki broj dečijih igračaka izrađenih od prirodnih materijala. Sportske mogućnosti u rekreacionom centru su: ,,bič volej“ (odbojkaški teren na pesku), stoni tenis, fudbal na plaži, šah. Pored svega ovoga posetioci mogu posetiti kafiće i restorane koji se nalaze u sklopu kompleksa bazena.