Adrenalin

ELÉRHETŐ SZOLGÁLTATÁSAINK:

• HORGÁSZAT A nagy tó felülete 1ha, mélysége 2-4m között mozog és 12 deszkamólós horgászhellyel rendelkezik. Minden horgászhelyhez tartozik pontybölcső, fertőtlenítőszer és halmérő zsák, amely felszerelések ingyenesek és használatuk kötelező. A nagy tóban jelenleg több mint 3 tonna hal van telepítve. Legfőképpen ponty és amur, de a ragadozó halakból jelen van a süllő, a fekete sügér és elvétve csuka is. A fenék nem akadós, kivéve a 8-as hely egy bizonyos pontja, de azt jól be lehet azonosítani. A tó partját többnyire nád veszi körül, ami csak még inkább díszíti a környezetet. Több helyen vannak nádtetős napernyők, illetve épített, fedett teraszok, hogy az erősen napos vagy a borúsabb időjárás se jelentsen akadályt horgászat közben. A tó területe ki van világítva, ezért a nappali horgászat mellett igen népszerű az éjszakai horgászat is. A rekreációs horgászat mellett havonta (van, hogy több alkalommal is) horgászversenyt is rendezünk. Horgászverseny szervezésére helyszínt tudunk biztosítani cégeknek, civil szervezeteknek vagy magánszemélyeknek is.

• PAINTBALL A paintball az egyik közkedvelt szolgáltatásunk, szinte minden korosztály számára. A küzdőtér kb. 7000 négyzetméter nagyságú és egészen 10000 m2-ig bővíthető. A pályán különféle akadályok illetve mobil installációk – gumiabroncsok, töltések, lövészárkok, paletták és autóroncsok – teszik még élvezetesebbé a játékot. A pályát biztonsági háló veszi körül, ahonnan a játékból már kiesett vagy a játékban nem résztvevők is követhetik a küzdőtér eseményeit. Odafigyelünk arra, hogy a legkiválóbb fegyvereket biztosítsuk. Fegyvereink – melyek TIPPMANN FT-50 típusúak – megbízhatóak és strapabíróak, sűrített levegővel és 0.50-es kaliberű festékgolyóval működnek. A játék során cégünk biztosítja a teljes felszerelést, ami tartalmazza a marker-t (fegyvert), a hozzá tartozó palackot, lőszert, ruhát, védőmaszkot és szükség szerint mellényt. Ezek helyes használatáról minden esetben tartunk egy biztonsági tájékoztatót, ezért semmiféle előképzettség vagy ismeret nem szükséges a játékhoz. A biztonságot minden egyéb szempont elé helyezzük! Ezért kiemelten fontos, hogy a részvevők megértsék és betartsák a biztonsági- és játékszabályokat!

• ADRENALIN BBQ&GRILL – gyorsétterem Az évek során egyre inkább megnövekedett az igény ilyen jellegű szolgáltatás iránt is a tó közelében, ahol a természet és a tópart közelsége garantálja a kellemes és megnyugtató hangulatot. Az egyszerű, ugyanakkor ízletes és igényesen elkészített és tálalt ételek kedvelőinek kiváló választás lehet. A gyorsan elkészíthető rostonsültek, burgerek, továbbá az egyedi füstölésű BBQ-k mind megtalálhatóak az étlapon. Az ételeketigény szerint ki is szállítjuk a megadott címre. Természetesen azon vendégeinknek, akik étkezés közben a csodaszép panorámában gyönyörködnének, több fedett terasz is rendelkezésére áll, de arra is lehetőséget biztosítunk, hogy a kívánt ételt egyszerűen piknik hangulatban valahol a zöld területen leülve is elfogyaszthassák. Hideg időszakokban illetve télen lehetőség van tea, forraltbor kortyolgatása mellett melegedni a büfé zárt részében, amely egyúttal kisebb rendezvény kiváló helyszíne is lehet. Látogasson el hozzánk, válasszon Ön is közkedvelt ételeinkből és egyen egy jót a családi- vagy baráti társaságával.

• KÜLÖNFÉLE PROGRAMOK, ESEMÉNYEK SZERVEZÉSE ILLETVE A TÓ EGÉSZ- VAGY RÉSZTERÜLETÉNEK BÉRBEADÁSA Az Adrenalin tó zenés bulik, lány- vagy legénybúcsúk, keresztelők, elsőáldozások, bérmálkozások, esküvők, osztálytalálkozók, születésnapok és nem utolsó sorban csapatépítők kiváló helyszíne lehet. Igény szerint szervezhető bármilyen más rendezvény illetve esemény is, amit a kedves vendég kigondol. Jelenleg 4 teraszt (pavilont) ajánlunk a vendégek fogadására, az alábbi befogadóképességgel: -16 személyes -36 személyes -64 személyes -104 személyes Ebből két terasz (a 36 és a 104 személyes) az oldalán körben ponyvával borított, amit rossz idő esetén le lehet engedni, védve ezzel a vendégeket az esetleges széltől és esőtől. Természetesen, akik a zöld területet részesítik előnyben a fedett teraszokkal szemben, nekik is akad hely bőven. Gyerek születésnapok illetve gyermekprogramok alkalmával a vendégek rendelkezésére áll egy 30m-es kötélcsúszda (zip line), focipálya illetve egy jól felszerelt, több modulból álló játszótér is. A gyerekek számára egy saját tulajdonban lévő hatalmas légvárat (9*8*7m) illetve egy kisebbet (6*4*2,5m) is tudunk biztosítani. Természetesen szabadon hagytunk egy nagyobb területet is, ami lehetővé teszi a szabad mozgást, futkározást illetve további labdajátékokra is alkalmas. Nagyobb vendégszám alkalmával – ugyanezen a területen – akár többszáz fős sátrat is fel lehet állítani vagy különböző vicces és egyéb csapatjátékok lebonyolítására is használható. Csapatépítő program alkalmával – külön kérésre – lehetőség van egyéb szórakoztató aktivitás levezetésére is. Legyen az hagyományos disznóvágás, íjászkodás vagy kézműves foglalkozás (kavicsfestés, üvegfestés, papírhajtogatás, nemezelés, kovácsolás…), evezés tanulás vagy csónakázás, csúzlizás, csizmadobálás, patkódobálás és még sok más játék, amiből verseny is rendezhető az adott csapatépítő program keretein belül.

• GRILLEZÉS-BOGRÁCSOZÁS A tó területén tűzrakó-, valamint főzésre-sütögetésre alkalmas helyeket is kialakítottunk, ahol vendégeink hódolhatnak a gasztronómiának. Legyen az egy csapatépítő vagy más jeles esemény, a szabadtéri főzőcskézés és sütögetés mindig nagy élmény minden generáció számára. Az így töltött pillanatok feltöltik az embert, amelyre a résztvevők még hosszú ideig szívesen emlékeznek vissza. Bográcslábakat, tartókat igény esetén biztosítunk vendégeink számára.

• SÁTOROZÁS A tó területén – előre egyeztetve – lehet sátrat verni és táborozni is. Nem csak a horgászoknak, hanem kirándulni vágyó családoknak, társaságoknak is élvezetet tud nyújtani a víz melletti táborozás. Esténként a csillagos ég látványa a tó felett örök emléket jelenthet. A kulturáltan kialakított melegvizes tusoló, mosdók, mellékhelyiségek és tűzrakó helyek mind nálunk táborozó vendégeink kényelmét szolgálják.

• CSÓNAKÁZÁS A TISZÁN Ha valaki úgy érzi, hogy a vízen szeretné tölteni szabadidejét, erre is kínálunk megoldást. Igény esetén örömmel szervezünk rövidebb-hosszabb vízitúrákat a 40 lovas és 6+1 személyes csónakunkkal. A túra során vendégeink megcsodálhatják a szőke Tisza minden szépségét és fürdőzhetnek is, akár még a csónakból ugrálva is. A merészebbeknek ajánljuk a „gumifánkozást” is, ami garantáltan egy életre szóló élményt fog nyújtani.

Elérhetőségeink:

• Jezero Adrenalin tó – Paintball Ada
+381 63 8039637

• ADRENALIN BBQ&GRILL – gyorsétterem
+381 63 1227487

• Cím: Moholi út 3. 24430 Ada
jezeroadrenalinada@gmail.com
• instagram/facebook @jezeroadrenalinada