Kültéri úszómedencék

Gyönyörűen rendezett park veszi körül sétányokkal, padokkal, asztalokkal és sportpályákkal. Játszótér várja a legkisebbeket, a sportkedvelőket pedig változatos futball-, kézilabda-, tenisz- és fitnesz pályák.

OLIMPIAI MEDENCE

Az olimpiai medence (50m x 25m) fokozatosan mélyül 200 méterig, a medence legmélyebb oldalán ugródeszkák találhatóak. Az olimpiai medence az úszás mellett igen kedvező feltételeket nyújt az úszó- és vízilabda versenyek lebonyolítására, így számos nemzetközi versenynek is otthont ad évről-évre. Emellett a nagyméretű lelátók, valamint a nyugágyak, asztalok és székek akadálytalan kikapcsolódást és élvezetet tesznek lehetővé minden látogatónk számára.

MEDENCE NEM ÚSZÓKNAK

Úszómedence nem úszók számára (25m x 12,5m), 120 cm mélységgel. Az egykor népszerű „nyugdíjas” medence három „Kamikaze” csúszda felszerelésével változtatta meg nevét és rendeltetését, ma nagyon népszerű komplexumunk minden merész vendége számára, hiszen aktív és érdekes élményt nyújt.

FEDETT MEDENCE 

Ezúton szeretnénk értesíteni Önöket, hogy Wellness központunkban a nyugdíjas medencére ballont helyeztünk, és így egész évben tudják használni azt. A medence termál vizes és 32 fokos hőmérsékletű vízzel rendelkezik.

Nyugdíjas medencénket minden nap reggel 9 órától este 19:30-ig tudják igénybe venni a fürdőzők.

GYERMEKMEDENCE

A gyermekmedence (25m x 12,5m) fokozatosan mélyül, átlagosan 100 cm mélységig. A gyermekmedencében csúszda várja a legkisebbeket, ahol minden kicsi élvezheti a fürdés és a pancsolás örömeit. A medence és a park körüli természetes árnyék a komplexum nagy előnye.

PARK

Az Adica kiemelt hangsúlyt fektet a medence környezetére, amit a tiszta járdák, virágokkal díszített kertek, árnyékos füves területek, egzotikus növényekkel tarkított szökőkút, elhelyezett asztalok és padok, a világ minden tájáról érkező, átvett kövek igazolnak, és végül, de nem utolsósorban a nagyszámú, természetes anyagokból készült gyermekjátékok. Sportolási lehetőségek a rekreációs központban: strandröplabda (homokos röplabdapálya), asztalitenisz, strandfoci, sakk. Mindezek mellett a medencekomplexumban található kávézókba, éttermekbe látogathatnak el a vendégek.